Kerst in de Beverhof!

De komende maand is er van alles te doen in en rondom winkelcentrum de Beverhof. Een winactie met heerlijke kerstpakketten met producten uit het winkelcentrum, live muziek, natuurlijk weer de jaarlijkse kerstmarkt en als afsluiter van het jaar gratis oliebollen.

Vrijdag 6 t/m donderdag 19 december

U ontvangt bij besteding van minimaal €15 een wenskaartje, waarmee u iemand die u kent kunt opgeven om kans te maken op een gratis kerstpakket van de Beverhof. Hang het kaartje in één van de bomen in de Beverhof. Met de gelukkigen wordt 20 december contact opgenomen.

Zaterdag 14 december 10:00 tot 16:00 uur

Nog op zoek naar een uniek kerstcadeau? Dan is de kerstmarkt een goed idee! Er zijn genoeg kraampjes met allemaal unieke, vaak handgemaakte geschenken van lokale makers. Daarnaast kunnen er tussen 11:00 en 15:00 in alle rust kerstboodschappen gedaan worden, terwijl de kinderen gratis een prachtig (gratis) kerststukje maken.

Dinsdag 24 december 11:00 tot 15:00 uur

Een winters zangtrio brengt sfeervolle liederen ten gehore.

Zondag 29 december 12:00 tot 15:00 uur

Om een het jaar mee af te sluiten zijn er op zondag 29 december heerlijke oliebollen. En om het nog iets leuker te maken; deze worden gratis en met een glimlach aan u aangeboden!

terug